Nettbutikken er avviklet.

Leverandører

Om våre leverandører


Kiddy logo

Kiddy

Kiddy barnestolene er designet og utviklet i Tyskland. Leverandøren ble etablert for over 40 år siden, og produktene har fått utmerkelsen "best i test" fra ADAC (Tysk organisasjon som tilsvarer NAF i Norge - www.adac.de) og Stiftung Warentest (Europas største organisasjon for produkttesting - www.stiftung-warentest.de).
Fair logo

Fair

Fair barnestolene er designet og utviklet i Italia av Fair Srl som ble etablert i 1971. Seleskapet er ISO 9001:2000 sertifisert og produserere barnesetere av høy kvalitet med gode testresultater fra ADAC (Tysk organisasjon som tilsvarer NAF i Norge - www.adac.de) og Stiftung Warentest (Europas største organisasjon for produkttesting - www.stiftung-warentest.de).
Recaro logo

Recaro

Recaro er verdens ledende leverandør av bilseter. Recaro er godt kjent som leverandør av seter til flykabiner og til motorsport. De har en lang tradisjon med å utvikle markedsledende produkter for sikring av barn i bil, og har fått beste karakter fra ADAC (Tysk organisasjon som tilsvarer NAF i Norge - www.adac.de) og Stiftung Warentest (Europas største organisasjon for produkttesting - www.stiftung-warentest.de).
Baby Shield logo

Baby Shield

Baby Shield produseres av Welldon Manufacturing som har spesialisert seg på design, utvikling og produksjon av barneseter. Produktserien består av flere internasjonale patenter og er sertifisert etter den europeiske standarden ECE R44/03-04 av det anerkjente test-instituttet TNO, Nederland.
Leye logo

Leye

Leye produserer barneseter etter ISO 9001:2000 sertifiserte rettningslinjer. Alle bilbarnestolene er godkjent i henhold til den europeiske ECE standarden. Fabrikken har en egen FoU avdeling som står for design av produktene. Leye ble etablert i 1994 og har over 200 medarbeidere.